Menu
 

Šogad pirmie trīnīši piedzimuši ģimenei no Stopiņu pagasta; sveic labklājības ministre

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Otrdien, 31.janvārī, labklājības ministre Evika Siliņa apmeklēja Rīgas Dzemdību namu, lai sveiktu Dinas un Jāņa ģimeni no Stopiņu pagasta, sagaidot trīnīšus – Emīlu, Annu un Miku. Šogad šī ir pirmā ģimene, kurā piedzimuši trīnīši, informē Labklājības ministrijā.

“Man ir trīskāršs prieks no sirds sveikt jaundzimušo bērniņu vecākus! Mums katrs bērns un ģimene ir svarīga. Pati esmu trīs bērnu mamma un zinu, cik lielas rūpes un atbildība vecākiem ir par saviem bērniem, tāpēc arī valsts sniegts atbalsts ir ļoti būtisks. Jaunajiem vecākiem šis ir trīskāršs prieks, bet trīskārši būs arī viņu izdevumi, tāpēc valdības piešķirtais pabalsts viņiem lieti noderēs. Vēlu visai ģimenei stipru veselību un enerģiju! Ceru, ka šogad sagaidīsim vēl kādus trīnīšus,” uzsver E.Siliņa.

Labklājības ministrija virza apstiprināšanai valdībā lēmuma projektu par vienreizēja pabalsta piešķiršanu ģimenei 15 000 eiro apmērā. Tas paredzēts kā materiālais atbalsts ģimenēm, kurās piedzimuši trīnīši, ņemot vērā, ka ar trīs bērnu vienlaicīgu piedzimšanu un kopšanu rodas ievērojami lielāki papildu izdevumi, skaidro ministrijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.