Menu
 

Bulduru Dārzkopības vidusskolas renovācijā iegulda gandrīz miljonu eiro

  • Autors:  LETA
Foto: www.llu.lv Foto: www.llu.lv

Bulduru Dārzkopības vidusskolas renovācijā ieguldīti apmēram 900 000 eiro, kas izmantoti 2714 kvadrātmetru telpu renovācijai, mācību materiāliem, palīglīdzekļiem, profesionālai tehnikai un citām vajadzībām, aģentūru LETA informēja vidusskolas Mediju centrā.

Centrā norādīja, ka tik apjomīgus celtniecības darbus 30 gadus vecā vidusskolas ēka piedzīvojusi pirmo reizi, un šī gada 2. septembrī plkst. 13.00 notiks renovēto mācību telpu svinīgā atklāšana, kura uzticēta zemkopības ministram Kasparam Gerhardam (VL-TB/LNNK).

Kā informēja vidusskolā, renovācijas rezultātā šogad skolēni varēs mācīties modernās apmācību telpās floristikas speciālistu sagatavošanai un mākslas priekšmetu apguvei, kā arī plašās mācību auditorijās mūžizglītības programmu īstenošanai skolas 2. stāvā.

Vēl šajā mācību gadā 3. stāva jaunajās telpās mācības sāks kokkopji, kā arī dārzkopības un ainavu tehniķi, kuriem kaimiņos 4. stāvā atradīsies arī pilnībā rekonstruētas mācību telpas vispārizglītojošo priekšmetu apguvei.

Renovējot un iekārtojot jaunās telpas, par prioritāti visā celtniecības procesā vidusskola izvirzīja atbilstību Eiropas standartu prasībām kvalitatīvai profesijas apguvei, kas šobrīd Bulduru Dārzkopības vidusskolu izvirzot par vienu no modernākajām profesionālajām skolām Latvijā.

Projektā mācību procesa nodrošināšanai tika iegādātas arī mūsdienīgākās tehnoloģijas, kas audzēkņiem garantējot arī konkurētspējīgu praktisko zināšanu apguvi, lai vēlāk veiksmīgi iekļautos darba tirgū, piebilda vidusskolā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.