Menu
 

VBTAI izsludina konkursu pedagogiem par labāko klases audzināšanas stundu

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Turpinot iepriekšējos gados aizsākto iniciatīvu, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) kustības "Draudzīga skola" ietvaros izsludinājusi konkursu pedagogiem par labāko klases audzināšanas stundu, aģentūru LETA informēja Labklājības ministrijas (LM) pārstāvis Egils Zariņš.

Konkursa mērķis ir draudzīgas, cieņpilnas un savstarpēji atbalstošas vides attīstīšanas skolā, pieredzes apmaiņas veicināšana starp mācību iestādēm, kā arī pedagogu aktīvāka iesaiste kustībā "Draudzīga skola", norādīja Zariņš. Šogad konkursā tiks īpaši akcentēta skolēnu kritiskās domāšanas attīstīšana, lai veicinātu jēgpilnu lēmumu pieņemšanu reālajā un interneta vidē.

Ar konkursu inspekcijas vēlas dot iespēju pedagogiem radošā un atraktīvā formā runāt par jauniem izaicinājumiem skolas un klases vidē, kā arī radīt mācību materiālu, kas būs noderīgs citiem kustības "Draudzīga skola" dalībniekiem.

Pedagogi savus darbus var iesūtīt līdz 15. novembrim. Konkursam iesūtītie darbi tiks vērtēti trijās kategorijās: 1.–4. klašu grupā, 5.–9. klašu grupā, vidusskolu un profesionālās izglītības iestāžu grupā. Konkursam iesūtītos darbus vērtēs VBTAI pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.