Menu
 

Ķekavā diskutēs par bērna attīstībai labvēlīgu mācību vidi

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Piektdien, 18.oktobrī, Ķekavā notiks konference "Bērna attīstībai labvēlīga mācību vide", kurā plānots runāt par mācību procesam emocionāli drošu un dažādām aktivitātēm piemērotu vidi, liecina pašvaldības mājaslapā pieejamā informācija.

Plānots, ka konferencē piedalīsies Pierīgas novadu pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi no Ķekavas, Garkalnes, Siguldas, Olaines, Salaspils, Carnikavas un Ikšķiles.

Kā skaidro pašvaldībā, lai īstenotu valsts pirmsskolas izglītības vadlīniju mērķus, mācību procesam nodrošināma emocionāli droša un pārraugāma vide, kā arī daudzfunkcionāla un pārveidojama telpa, kas piemērota gan grupu nodarbībām, gan individuālam darbam, kurā ir vieta gan atpūtai, gan kustību aktivitātēm un rotaļām. 

Konferences laikā jomas eksperti un pedagogi diskutēs, kā vadlīniju mērķus īstenot dzīvē un kādi ir lielākie ieguvumi un izaicinājumi īstenojot projektu "Kompetenču pieeja mācību saturā".

Pasākumā ar lekciju "Mērķtiecīga vides iekārtošana un uzturēšana bērna mācību iespēju radīšanai un atbalstam" uzstāsies projekta "Skola2030" pirmsskolas pedagogu profesionālās pilnveides vecākā eksperte Arita Lauka, bet privātā bērnudārza īpašniece, psiholoģe Kristīne Tomsone runās par sociāli emocionālo un fizisko vidi pirmsskolā.

Tāpat konferencē ar pieredzes un labās prakses stāstiem dalīsies pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāji un pedagogi. 

Konference norisināsies Ķekava kultūras namā no plkst.10.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.