Menu
 

Kadagā plānota Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes rīkotā Skolēnu diena

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – facebook.com/SzSMKBde Foto – facebook.com/SzSMKBde

6.novembrī, no plkst. 09.00 līdz 15.00,  Ādažu novadā,  Kadagā, “Ūdensrožu parkā”, skolu audzēkņi aicināti apmeklēt Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes rīkoto Skolēnu dienu.

Ik gadu pavasarī un rudenī Ādažu garnizonā izvietotās vienības aicina jauniešus iepazīties ar Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes apakšvienībām, tikties ar NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas karavīriem, kā arī aplūkot militāro tehniku un ekipējumu.

Jauniešiem būs iespēja aktīvi pavadīt laiku āra apstākļos, kā arī uzzināt par dienesta iespējām Zemessardzē, Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes 3.kājnieku bataljonā. Īpaši tiek aicināti profesionālo skolu un tehnikumu audzēkņi.

Interesentiem lūdzam pieteikties līdz  25.oktobrim, nosūtot pieteikumu uz e-pastu:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot pārstāvēto skolu, klasi, skolēnu skaitu un pavadošās personas kontaktinformāciju. Jautājumu gadījumā lūdzam zvanīt uz tālr. 63902548.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.