Menu
 

Mācību centrā Jūrmalā realizēs elektrotehniķu apmācības neklātienes formā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Bulduru Dārzkopības vidusskolas telpās Jūrmalā, Viestura ielā 6, darbu uzsākusi profesionālās izglītības iestāde – mācību centrs “Magnum” un tā praktisko nodarbību klase. Šī izglītības iestāde pamatā specializēsies elektrotehniķu apmācībā, kā arī pasniegs elektriķu specializētos kursus automātikā un vadības sistēmās. Apmācības tiks īstenotas kā pieaugušo izglītība.

”Mācību centrā pieredzējušu pasniedzēju vadībā sniegsim kvalitatīvu pieaugušo izglītību elektrotehnikas jomā, kā arī veidosim kursus automātikā un vadības sistēmās. Mācībās liels akcents tiks likts uz praktisko iemaņu attīstīšanu, lai sagatavotu pēc iespējas labākus nozares profesionāļus. Turklāt apmācības organizēsim pēc moduļu sistēmas, kā to praktizē arī citviet Eiropā,” skaidro mācību centra “Magnum” vadītājs, pasniedzējs Ainars Knipšis

Ņemot vērā profesijas specifiku un materiāli tehniskās bāzes nozīmi praktiskajās nodarbībās, apmācības tiks realizētas īpaši mūsdienīgi aprīkotā nodarbību klasē, kas iekārtota sadarbībā ar mācību centra partneri “Schneider Electric Latvija”.

Interesenti aicināti pieteikties apmācībām elektrotehniķa profesijas apguvei, kas tiks uzsāktas šī gada 3.martā. Elektrotehniķu apmācības, kas atbilst trešajam kvalifikācijas līmenim, ilgs aptuveni septiņus menešus, mācoties 2-3 vakarus nedēļā, ietverot 960 akadēmiskās stundas, tai skaitā praksi. Pēc nokārtota valsts eksāmena absolventiem tiks izsniegts izglītību apliecinošs dokuments, kas derīgs visās Eiropas Savienības valstīs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.