Menu
 

Siguldas Sporta skola 15.maijā sāks jaunu audzēkņu uzņemšanu

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Jaunu audzēkņu uzņemšana Siguldas Sporta skolas profesionālās ievirzes sporta izglītības programmās 2020./2021.mācību gadā norisināsies no 15.maija līdz 25.augustam, aģentūru LETA informēja Siguldas novada pašvaldībā.

Sākot ar 15.maiju, profesionālās ievirzes programmām ir iespēja pieteikties elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot e-pakalpojumu "Iesniegums profesionālās ievirzes programmās". Pieteikumu varēs aizpildīt skolēna māte, tēvs vai likumiskais pārstāvis.

Iesniedzot pieteikumu, katram bērnam tiks piešķirts unikāls identifikācijas kods, kas tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi. Kopējais saraksts ar bērniem, kuri atbildīs noteiktajiem kritērijiem un tiks uzņemti profesionālās ievirzes programmās bez iestājpārbaudījumiem, tiks publicēts šā gada 31.augustā pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Vienlaicīgi uz pieteicēja e-pasta adresi tiks nosūtīta informācija par iestājpārbaudījumiem Kalnu slēpošanas un Peldēšanas nodaļā.

Jaunajā mācību gadā Sporta skolā uzņems 2013.–2010.gadā dzimušos zēnus un meitenes Basketbola, Badmintona, Vieglatlētikas, Dambretes, Orientēšanās sporta, Distanču slēpošanas nodaļā bez iestājpārbaudījumiem. Savukārt Kalnu slēpošanas nodaļā uzņems 2012.gadā dzimušos zēnus un meitenes ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā. Arī Peldēšanas nodaļā uzņems 2013.–2010.gadā dzimušos zēnus un meitenes ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā. 

Iestājpārbaudījumi Kalnu slēpošanas nodaļā un peldēšanas nodaļā notiks septembra pirmajā nedēļā. Ģimenes ārsta izziņa par bērna veselības stāvokļa atbilstību izvēlētajam sporta veidam un ar atļauju nodarboties ar paaugstinātu fizisko slodzi šogad būs jāiesniedz, noslēdzot līgumu.

Siguldas Sporta skola piedāvā mērķtiecīgus treniņus sertificētu treneru vadībā 14 akreditētās sporta programmās astoņos sporta veidos – badmintonā, basketbolā, dambretē, distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, orientēšanās sportā, peldēšanā un vieglatlētikā. Nodarbības notiek Siguldas Sporta centrā, Siguldas Sporta skolā, Fischer Slēpošanas centrā, Siguldas pilsētas trasē, Allažu Sporta centrā un Siguldas 1.pamatskolas sporta kompleksā. Tiek nodrošināts transports bērnu nokļūšanai no skolām uz nodarbību vietām pēc pašvaldības apstiprināta grafika.

Pēc valstī ārkārtējās situācijas beigām pieteikumus būs iespējams iesniegt arī klātienē Siguldas Sporta skolā, tomēr pašvaldība aicina pieteikumus iesniegt elektroniski. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.