Menu
 

Ar "Luminor" finansējumu Mārupes novadā tapis jauns bērnudārzs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

"Luminor" banka piešķīrusi finansējumu 350 tūkstošu eiro apmērā privātajai pirmsskolas izglītības iestādei "Mazulītis Rū" jaunas ēkas būvniecībai Mārupes novadā. Jaunā bērnudārza ēka ir pabeigta un uzsākusi darbu, uzņemot 140 mazos audzēkņus, tādā veidā daudzām ģimenēm samazinot gaidīšanas laiku rindā uz bērnudārzu.

Piešķirtais finansējums devis iespēju pirmsskolas izglītības iestādei "Mazulītis Rū" uzbūvēt bērnudārza ēku, palielinot mācību iestādē pieejamo vietu skaitu jaunajiem audzēkņiem. Finansējumam piesaistīta arī "Altum" garantija 80% apmērā. Jaunās ēkas būvniecībā tika izmantoti "CRAMO" moduļi, nodrošinot ēkai mūsdienīgām apmācībām un citām bērnudārza vajadzībām nepieciešamo vidi.

“Sadarbību ar SIA "Mazulītis Rū" aizsākām jau pirms vairākiem gadiem – līdz šim esam finansējuši gan jaunu telpu būvniecību, gan telpu atjaunošanu un rekonstrukciju. Šobrīd ar mūsu atbalstu tapis vēl viens vērienīgs projekts – jaunas bērnudārza ēkas būvniecība Mārupē. Priecājamies, ka izsniegtais finansējums palīdzējis bērnudārzam izveidot mūsdienīgi funkcionālas un kvalitatīvas telpas audzēkņiem, nodrošinot pirmsskolas izglītību arvien lielākam bērnu skaitam,” izteikusies "Luminor" Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere.

SIA "Mazulītis Rū" ir privāta pirmsskolas un sākumskolas izglītības iestāde ar 20 gadu pieredzi, kas darbojas Rīgas pilsētā un Mārupes novadā. Uzņēmums specializējies dažādu pakalpojumu sniegšanā, piedāvājot bēbīšu skolas nodarbības, bērnudārzu jeb pirmskolas izglītības programmu bērniem no viena līdz septiņu gadu vecumam un sākumskolas izglītību no 1.līdz 6.klasei.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.