Menu
 

Saulkrastu novada izglītības iestādēs no 22. marta atsāksies klātienes mācības 1.–4. klašu skolēniem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Arī Saulkrastu novada pašvaldība ir starp tām pašvaldībām, kur saslimstības rādītāji atbilst ministrijas noteiktajiem kritērijiem un klātienes mācības 1.–4. klašu skolēniem tiks organizētas abās novada vidusskolās.

Aicinām vecākus sekot līdzi informācijai par mācību procesa norisi izglītības iestāžu mājaslapās, kā arī e-klasē.

Jau ziņots, ka 17.martā Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) publicēja sarakstu ar tām pašvaldībām, kurās saslimstība ar Covid-19 ir zemāka par 200 saslimušajiem uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju. Drošo pašvaldību sarakstā, kur epidemioloģiskie apstākļi pieļauj mācību procesa īstenošanu klātienē izglītības iestāžu 1.-4.klasēm, bija iekļauts Saulkrastu novads, bet nebija Limbažu un Sējas novadu. Ņemot vērā ik dienu mainīgos saslimstības rādītājus un apstākli, ka Saulkrastu novada izglītības iestādes apmeklē un tajās strādā arī minēto novadu iedzīvotāji, pašvaldība sākotnēji norādīja, ka jābūt maksimāli piesardzīgiem un galīgo lēmumu atlika līdz piektdienai.

Pēc skolēnu brīvlaika no nākamās nedēļas klātienes mācības 1.- 4.klasēs varēs rīkot 36 pašvaldības. Salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, epidemioloģiski drošo pašvaldību sarakstam no nākamās nedēļas pievienosies Aglonas, Aizputes, Apes, Auces, Burtnieku, Cēsu, Iecavas, Jēkabpils pilsēta, Kocēnu, Krustpils, Mazsalacas, Priekuļu, Ropažu, Rūjienas, Saulkrastu, Skrīveru, Tērvetes, Vārkavas un Vecpiebalgas novadi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.