Menu
 

Babītē pabeigta Baltijā pirmās britu skolas "King's College" celtniecība

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Uzņēmums SIA "BMS Tehnoloģija" Babītē pabeidzis starptautiskās skolas "King’s College Latvia" 2.posma būvniecību. Kopējās investīcijas šajā projektā sasniedza vairāk nekā 20 miljonus eiro, informēja uzņēmuma valdes loceklis Andrejs Blažko. "King's College" uzskatāma par modernāko skolu Baltijas valstīs, kura akreditēta atbilstoši Lielbritānijas izglītības prasībām un kurā bērni iegūst izglītību latviešu un angļu valodā.

Skola Babītē ir paplašināta no 3400 līdz 7600 kvadrātmetriem, un drīz tā varēs uzņemt 580 skolēnus.

Šobrīd skolas rīcībā ir pieejamas laboratorijas, mūzikas zāles, datorklases, papildu bibliotēkas telpa un mācību centrs.

Sporta komplekss papildināts ar multifunkcionālu sporta laukumu, futbola laukumu, diviem iekštelpu peldbaseiniem – mācību baseinu pašiem mazākajiem un lielo 25 metrus garo baseinu.

"King's College Latvia" skola tika atvērta 2017.gadā. Tā ir daļa no "Inspired Group", kurai pieder 70 skolas visā pasaulē. Bērni šeit mācās pēc Lielbritānijas izglītības modeļa – plaša mācību programma, liels uzsvars tiek likts uz praktiskām zināšanām, fiziskajām aktivitātēm un aktīvo studentu atbalstu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.