Menu
 

Pašvaldībās Ogres pusē visvairāk vakantu amatu skolās un bērnudārzos

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Pašvaldībās Ogres pusē visvairāk vakantu amatu skolās un bērnudārzos pixabay.com

Tuvojoties jaunajam mācību gadam, skolas un pirmsskolas izglītības iestādes arvien izmisīgāk aicina darbā skolotājus un citus speciālistus. Ogres pusē tikai Ķeguma novadā nav nevienas vakances pedagogiem, bet Ogres un Lielvārdes novadā to ir pat vairākas.

Lielvārdes novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos uz būvinženiera amatu (atalgojums pirms nodokļu nomaksas – 1200 eiro), uz ceļu ekspluatācijas inženiera amatu (atalgojums pirms nodokļu nomaksas – 1100 eiro) un uz ainavu arhitekta amatu (atalgojums pirms nodokļu nomaksas – 800 eiro). Pretendentu pieteikumus uz visiem trim amatiem gaidīs līdz 31. augustam. Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskola aicina darbā fizikas, vēstures, latviešu valodas, programmēšanas pamatu un datorikas, kā arī speciālās izglītības skolotājus. Vairāk informācijas pa tālr. 65054395. Lielvārdes pirmsskolas izglītības iestādei ”Pūt vējiņi” vajadzīgs logopēds un tehniskais strādnieks. Interesentiem zvanīt uz tālr. 26108331 vai 27879525. Lēdmanes pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ”Ziediņi” aicina darbā pirmsskolas pedagogu (var būt students) uz 0,6 likmi. Vairāk informācijas pa tālr. 28322628.

Ogres novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz vakanto datorsistēmu un datortīklu administratora amatu (atalgojums pirms nodokļu nomaksas – līdz 1287 eiro). Pieteikumi tiks pieņemti līdz 7. septembrim. Ogres Valsts ģimnāzijai vajadzīgi matemātikas un fizikas skolotāji, Jaunogres vidusskolai – fizikas, sociālo zinību un informātikas skolotāji, karjeras konsultants, kā arī sociālais pedagogs (uz noteiktu laiku). Ogres mūzikas skola aicina darbā mūzikas teorijas skolotāju. Ogres bērnudārzs ”Strautiņš” aicina darbā pirmsskolas izglītības skolotājus, ”Zelta sietiņš” – medmāsu un mūzikas skolotāju, ”Saulīte” – pirmsskolas izglītības skolotājus.

Ikšķiles vidusskola izsludinājusi pieteikšanos uz sākumskolas un pagarinātās grupas skolotāja vakanci. Pieteikumi tiks pieņemti līdz 24. augustam.

Ķeguma novada pašvaldība aicina darbā kapu pārzini, galvenie darba pienākumi – Ķeguma kapsētas uzraudzīšana un apsaimniekošana. Darbam Ķeguma novada pašvaldības administrācijas ēkas telpās vajadzīga apkopēja. Pieteikumi uz abiem vakantajiem amatiem tiks pieņemti līdz 31. augustam, vairāk informācijas pa tālr. 29284146.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.