Menu
 

Reorganizēs Inčukalna Mūzikas un mākslas skolu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - incukalns.lv Foto - incukalns.lv

Siguldas novada pašvaldības domes sēdē apstiprināts nolikums par Inčukalna Mūzikas un mākslas skolas (MMS) reorganizāciju, lai izveidotu divas profesionālās ievirzes izglītības iestādes mūzikā un mākslā un Inčukalna MMS ar jauno nosaukumu reģistrētu Izglītības iestāžu reģistrā.

Siguldas novada pašvaldībā atgādina, ka Administratīvi teritoriālās reformas rezultāta notika Inčukalna MMS reorganizācija, atdalot Vangažu Mūzikas un mākslas skolu no Inčukalna Mūzikas un mākslas skolas.

Inčukalna Mūzikas un mākslas skola dibināta 2009. gadā, apvienojot Vangažu Mūzikas un mākslas skolu ar Inčukalna Mūzikas skolu. Šogad Inčukalna MMS abās mācību struktūrvienībās absolvēja 21 audzēknis – 11 vizuāli plastiskajā mākslā un 10 mūzikas nodaļā. Talantīgie skolas audzēkņi sasnieguši godalgotus panākumus arī starptautiskos konkursos, norāda pašvaldībā.

Papildu šai skolai jaunizveidotajā Siguldas novadā mūziku un mākslu var apgūt arī Siguldas mākslu skolā “Baltais flīģelis”, Krimuldas Mūzikas un mākslas skolā, Mālpils Mūzikas un mākslas skolā, kā arī Maijas Pīlāgas Lēdurgas Mākslas un mūzikas skolā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.