Menu
 

Ikšķiles novada pašvaldība aicina pieteikt pretendentus konkursam "Gada pedagogs"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ikšķiles novada pašvaldība aicina pieteikt pretendentus konkursam "Gada pedagogs" www.ogrenet.lv

Ar mērķi pateikt paldies Ikšķiles novada pedagogiem par izcilu darbu 2017./2018. mācību gadā un izteikt atzinību, stiprinot pedagoga profesijas prestižu un atpazīstamību sabiedrībā, Ikšķiles novada pašvaldība aicina pieteikt pretendentus konkursam “Gada pedagogs”.

Pateicības raksts tiks pasniegts skolotājiem, kurus izvirzīs Ikšķiles novada administratīvajā teritorijā esošo izglītības iestāžu vadītāji.

Savukārt Goda zīmi un naudas balva 800 eiro apmērā tiks pasniegta 2018.gada Skolotāju dienai veltītajā svinīgā pasākumā sekojošās nominācijās: Gada skolotājs pirmsskolā; Gada skolotājs sākumskolā; Gada skolotājs 7.-12. klašu grupā; Gada skolotājs profesionālās ievirzes izglītības iestādē.

Uz Gada skolotāja titulu var pretendēt pašvaldības dibināto izglītības iestāžu pedagogi, izglītības iestāžu vadītāji un vadītāju vietnieki. Pieteikt pretendentus nominācijām var pašvaldība, pašvaldības izglītības iestāžu darbinieki, vecāki un izglītojamie. Ar konkursa nolikumu var iepazīties šeit.

Pieteikumi sagatavojami saskaņā ar nolikuma pielikumu (aizpildot veidlapu) un iesniedzami pašvaldībā personīgi vai sūtot elektroniski uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., vai sūtot pa pastu uz adresi: Ikšķiles novada pašvaldība, Peldu iela 22, Ikšķile, Ikšķiles novads, LV-5052, līdz 2018.gada 17.septembrim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.