Menu
 

Akcijā "Sirds skolotājs" aicina iedvesmot un cildināt pedagogus

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Sagaidot Pasaules skolotāju dienu, žurnāls "Skola & Ģimene", portāls "E-klase" un laikraksts "Latvijas Avīze" sāk akciju "Sirds Skolotājs", kurā ikvienam ir iespēja cildināt pedagogu, kurš ir iedvesmojis ar savu darbu, informēja laikraksta izdevniecības AS "Latvijas Mediji" Linda Rumka.

Akcijā ikviens mudināts sūtīt pieteikuma vēstuli ar stāstu par pedagogiem. Visu 2021./2022.mācību gadu katru mēnesi suminās vienu īpašo "Sirds skolotāju".

"Aizvadītajā mācību gadā, kad mūsu dienaskārtība pēkšņi mainījās pandēmijas ietekmē, spilgti izgaismojās arī pedagoga profesija. Kamēr daži vecāki pārvērtās par pilna laika mājskolotājiem, apkārt dzirdējām arī iedvesmas pilnus stāstus par skolotājiem, kas jaunajiem apstākļiem pieiet radoši," stāstīja "E-klases" vadītājs Jānis Kaģis.

Žurnāla "Skola & Ģimene" galvenā redaktore Ilze Kuzmina, aicinot piedalīties šajā akcijā, atzīmēja, ka skolotāji ir vieni no vissvarīgākajiem cilvēkiem bērnu dzīvē, taču pedagogu profesijas prestižs diemžēl nav augsts. "Ar šo akciju vēlamies parādīt, kādi lieliski skolotāji strādā Latvijas skolās un citās izglītības iestādēs. No viņu pieredzes noteikti varēs mācīties un iedvesmoties arī citi," viņa sacīja. 

Pieteikuma vēstuli ar stāstu par "Sirds Skolotāju" jānosūta uz e-pastu "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt." vai pa pastu uz žurnāla redakciju Rīgā, Toma ielā 4, LV-1003.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.