Menu
 

Turpinās būvdarbi Carnikavas pamatskolā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ādažu novada pašvaldība Foto - Ādažu novada pašvaldība

2020.gada nogalē tika uzsākti Carnikavas pamatskolas ēkas pārbūves darbi, kurus veic SIA “NEWCOM Construction”. Kā liecina informācija Ādažu novada pašvaldības vietnē, līdz 2021.gada novembrim bija pabeigti visi demontāžas darbi un zemes darbi, ieklāti pamati un pamatnes, izbūvētas kāpņu konstrukcijas, izbūvēti ārējie elektrotīkli un apgaismojums.

Turpinājās grīdu pamatnes, sienu un ēkas karkasa konstrukciju izbūve multizāles korpusā, starpsienu un pārsegumu izbūve, apdares darbi, ārējo tīklu un siltuma izbūve pamatskolas zemesgabala robežās, ārējo ūdensvada, kanalizācijas un lietus ūdeņu kanalizācijas tīklu izbūve, iekšējo ēkas tīklu un sistēmu izbūve. Uzsākta ārējo tīklu un sistēmu izbūve skolas stadiona teritorijā, Nākotnes, Smilšu un Jūras ielā.

Atbilstoši ar SIA “NEWCOM Construction” noteiktajam līgumam, uzņēmējs ir izstrādājis precizētu būvprojektu. Būvnieks ir ierosinājis līguma grozījumus, lai precizētu būvdarbu tāmes un būvdarbu izpildes termiņu. Būvdarbu kopējās izmaksas paliek nemainīgas, savukārt būvdarbus plānots pabeigt līdz 2022.gada marta  beigām.

Darbi tiek veikti projekta “Carnikavas pamatskolas pārbūve un paplašināšana” ietvaros ar mērķi attīstīt izglītības infrastruktūru, sekmēt plānoto kompetenču pieejā balstīto vispārējās izglītības satura pakāpenisku ieviešanu un pilnībā modernizēt vispārējās izglītības mācību vidi Carnikavas pagastā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.