Menu
 

Carnikavas pamatskolai nosvinēti Spāru svētki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - adazi.lv Foto - adazi.lv

Pagājušā gada pēdējās dienās nosvinēti Carnikavas pamatskolas ēkas Spāru svētki. Kā liecina informācija Ādažu novada pašvaldības vietnē, pēc rekonstrukcijas skolā būs vismaz 30 klases 660 skolēniem, 43 kabineti, bibliotēka ar kluso lasītavu, gaiteņi ar plašām atpūtas zonām. Skolas iekšpagalmā paredzēta āra klase mācībām un rotaļu laukums, pie skolas – velonovietnes un elektroskūteru uzlādes vietas.

Carnikavas pamatskolā būs Latvijā pirmā multifunkcionālā zāle, eksakto mācību priekšmetu korpuss ar dabaszinātņu mācību kabinetiem, mācību virtuvi, darbnīcu, divām datorklasēm, fizikas un ķīmijas laboratoriju, mācību platformu uz jumta un mācību kabineti, kuros ar nelielām skolēnu grupām darbosies logopēds, karjeras konsultants un speciālais pedagogs.

Kabineti skolas ēkā tiks aprīkoti ar interaktīviem ekrāniem, gaiteņos tiks izbūvēts displeju tīkls un katram skolēnam būs slēdzams individuāls skapītis.

Būvdarbus veic SIA “Newcom Construction”, būvuzraudzību – SIA “Prokrial”. Būvdarbi notiek ERAF līdzfinansētā projekta “Carnikavas pamatskolas pārbūve un paplašināšana” ietvaros. Kopējās projekta izmaksas plānotas 11 600 000 eiro apmērā.

Ādažu novada pašvaldībā vēsta, ka būvdarbus plānots pabeigt līdz 2022. gada 25. martam. Rekonstruētā pamatskolas ēka ar visu aprīkojumu skolēniem un skolas personālam būs pieejama 2022./2023.mācību gadā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.