Menu
 

Tieslietu ministrs ar Ropažu skolēniem runās par Satversmes nozīmi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - LETA Foto - LETA

Trešdien, 23.martā, Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns kā Satversmes vēstnesis apmeklēs Ropažu vidusskolu, lai iepazīstinātu skolēnus ar valsts pamatlikumu, tā vērtībām un nozīmi. J.Bordāna saruna ar skolēniem notiks Satversmes simtgadei veltītās izglītojošās kampaņas "Es, Tu un Satversme" ietvaros, informē Tieslietu ministrijā.

J.Bordāns norāda: "Kā Satversmes vēstnesim man ir iespēja apmeklēt jau otro skolu, lai jauniešiem pastāstītu par Satversmes lomu mūsdienās. Valsts pamatlikums ir viens no svarīgākajiem fundamentiem, lai pastāvētu brīva, neatkarīga valsts. Mūsu pienākums izglītot katru bērnu, katru savu paaudzi par valsts pamatvērtībām, sevišķi laikā, kad Ukrainas tauta cīnās par savu neatkarību un demokrātiskām vērtībām." Ropažu vidusskolā J.Bordāns tiksies ar 9.klašu skolēniem.

Satversmes simtgadei veltītās izglītojošās kampaņas "Es, Tu un Satversme" ietvaros Satversmes vēstneši - juristi - vieslekcijas formātā iepazīstina skolēnus dažādās Latvijas skolās ar Satversmi. Izglītojošo kampaņu rīko Tieslietu ministrija sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju, un tā ir daļa no vairākām aktivitātēm Satversmes simtgades gadā, vēsta ministrijā.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.