Menu
 

Mores pamatskolā notiek remontdarbi, gatavojoties jaunajam mācību gadam

  • Autors:  Apriņķis.lv/Sigulda.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Lai pirmsskolas un pamata izglītības audzēkņi jauno mācību gadu varētu uzsākt sakārtotā vidē, vasarā Mores pamatskolā notiek dažādi remontdarbi, liecina informācija Siguldas novada pašvaldības vietnē.

Abās ēkās turpinās neliels kosmētiskais remonts gaiteņu, klašu un koplietošanas telpās, kurus veikuši Mores pamatskolas tehniskie darbinieki. Viena klase piedzīvos būtiskākus remontdarbus – tiks ieklāts jauns grīdas segums, stiprināti jauni gaismekļi un iekārti griesti, kā arī izlīdzinātas sienas. Lai to realizētu, piesaistīti profesionāli darbu veicēji. Pēc šīs klases ievērojamiem uzlabojumiem visas Mores pamatskolas telpas būs piedzīvojušas remontdarbus.

Vienām no klasēm šajā gadā tiks izveidots fizikas kabinets, kas tiks labiekārtots pēc uzvaras nodibinājuma “Iespējamā misija” izsludinātajā konkursā, saņemot 20 059 eiro fizikas kabineta aprīkojuma iegādei. Līdz ar to fizikas kabinets tiks pārcelts uz plašāku telpu, lai skolēniem un skolotājai būtu ērtāks un kvalitatīvāks mācību process.

Vēl Mores pamatskolā ir plānota iekštīkla sakārtošana, kas nodrošinās papildu vietu datortehnikai un atvieglos arī pedagogu darbu. Visā skolā tika veikti elektroierīču pārbaudes mērījumi atbilstoši ugunsdrošības prasībām, jo augustā Mores pamatskolas pirmsskolas izglītības grupās atgriezīsies paši jaunākie skolas audzēkņi.

Papildus tam tiek veikti dārza un teritorijas kopšanas darbi. Tajos izpalīdzīgu roku sniedz arī divi jaunieši, kas iesaistījušies pašvaldības skolēnu nodarbinātības programmā. Jaunieši aktīvi līdzdarbojas Mores pamatskolas apkārtnes uzturēšanā un sakopšanā, kā arī veic citus atbildīgus palīgdarbus.

Rūpējoties par drošību, bērnu rotaļu laukumiņā tiks uzstādīta jauna sēta. Darbus plānots pabeigt augustā, lai skolēni skolā atgrieztos ar prieku.

Līdztekus sīkākiem remontdarbiem turpinās Mores pamatskolas abu ēku projektēšana, lai nākotnē veiktu ēku pārbūvi, papildinot to ar sporta zāles korpusu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.