Menu
 

Olaines un Mārupes novada jauniešus aicina kopīgam pārgājienam "Ejam purvā!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - “Pierīgas Partnerība” Ilustrācija - “Pierīgas Partnerība”

Biedrība “Pierīgas Partnerība” sadarbībā ar organizāciju “Creative Minds for Culture” 27.oktobrī aicina Olaines un Mārupes novada jauniešus vecumā no 13 līdz 30 gadiem piedalīties pārgājienā ar purva kurpēm pa Cenu tīreli. Pasākuma mērķis ir veicināt jauniešu sadarbību starpnovadu līmenī, radīt kopīgas idejas vietējās teritorijas attīstībā, iepazīstināt jauniešus ar līdzdalības iespējām Olaines un Mārupes novados un informēt jauniešus par mobilitātes iespējām Eiropā.

Kā informēja biedrībā, pārgājiena vadītājs Kristaps Kiziks iepazīstinās jauniešus ar dabas vērtībām, to attīstību un pārmaiņām gadu laikā, veicinot izpratni par dabas resursiem, to nozīmi. Pārgājiena laikā  atraktīvā veidā jauniešiem tiks doti uzdevumi un jautājumi par jauniešu mobilitātes iespējām Eiropā ar mērķi jauniešus motivēt piedalīties mobilitātes programmās, kā arī radīt kopīgas idejas vietējās teritorijas attīstībā.

Dalībnieku tikšanāsplkst. 11.00 pie jauniešu centrs "Hēlijs" Mārupē un pie jauniešu centrs "Popkorns" Olainē, pārgājiena sākums plkst. 12.00, noslēgums paredzēts plkst. 16.00. Maršruts aptuveni 4 km garš. Dalībniekiem tiks nodrošināts transports un uzkodu paciņa.

Iepriekšēja pieteikšanās pasākumam obligāta, aizpildot pieteikuma formu līdz 23. oktobrim (vietu skaits ierobežots).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.