Menu
 

Piedāvā vidusskolēniem attīstīt līderības prasmes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Izglītības organizācija “Junior Achievement Latvia” (“JA Latvia”) izsludina skolēnu pieteikšanos uzņemšanai Līderu programmā. Jau desmito gadu, ap piecpadsmit vidusskolēnu no visas Latvijas, programmas ietvaros būs iespēja attīstīt līderības prasmes pieredzējušu mentor un kouču vadībā.

Līderu programmas dalībnieki viena mācību gada laikā apmeklēs dažādas meistarklases, biznesa darbnīcas, izstrādās savus projektus un individuāli strādās ar mentoriem. Līderu programmas apmācība noslēgsies 2024. gada vasaras beigās ar vairāku dienu  nometni "Junior Achievement Unlocked 2024".

Programmas mērķis ir attīstīt jauniešos līderības prasmes, lai nākotnē tie kļūtu par izciliem līderiem biznesā, politikā, valsts pārvaldē vai radošajās sfērās. Dekādes laikā Līderu izglītības programmu absolvējuši jau ap 120 jauniešu.

Pieteikties Līderu programmai vidusskolēni var līdz 22. novembrim,  aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapā “jalatvia.lv”, kur interesenti arī atradīs vairāk informācijas par nosacījumiem, atlases procesu un programmas gaitu. Atlasē tiks vērtēti potenciālā dalībnieka sabiedriskie un mācību sasniegumi, mērķtiecība un neatlaidība, gatavība mācīties, komunikācijas prasmes un motivācija dalībai programmā.

“JA Latvia” Līderu programma tiek īstenota sadarbībā ar RTU Rīgas Biznesa skolu, Rīgas Koučinga skolu un uzņēmumu “CleanR Grupa”.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.