Menu
 

Janvāra vidū sāksies bērnu reģistrācija Mārupes novada pirmajās klasēs

  • Autors:  LETA
Foto - LETA Foto - LETA

15.janvārī plkst.8.30 sāksies reģistrācija bērnu uzņemšanai pirmajās klasēs 2024./2025. mācību gadam Mārupes novada pašvaldības izglītības iestādēs, mājaslapā informē pašvaldība.

Noteikumi par uzņemšanu Mārupes novada izglītības iestāžu pirmajās klasēs paredz, ka bērna likumiskais pārstāvis ir tiesīgs pieteikt bērnu uz jebkuru Mārupes novada pašvaldības izglītības iestādi.

Lai pieteiktu bērnu, vecākiem jānosūta noteiktas formas iesniegums elektroniskā veidā, parakstot to ar drošu elektronisku parakstu vai pašrocīgi parakstītu un noformētu, uz izvēlētās izglītības iestādes e-pasta adresi.

Lai pieteiktu bērnu Mārupes Valsts ģimnāzijā, jāsūta pieteikums uz e-pastu " Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", Mārupes pamatskolā - "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", Jaunmārupes pamatskolā - "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", Skultes sākumskolā - "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", Babītes vidusskolā - "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", Salas sākumskolā - "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.".

Vecāki ir tiesīgi pieteikt bērnu vienā izglītības iestādē, iesniegumā norādot nākamās vēlamās izglītības iestādes, sarindojot tās prioritārā secībā. Vecāka veiktās atzīmes iesniegumā pēc iespējas tiek ņemtas vērā, lemjot par vietas piešķiršanu izglītības iestādē.

Reģistrācija bērnu uzņemšanai 1.klasē notiks līdz 1.martam.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.