Menu
 

Starp Latvijas labākajiem ķīmijas skolotājiem arī divas Pierīgas pedagoģes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Balvu laureāti un sveicēji. Balvu laureāti un sveicēji. Foto: Eduards Lapsa, RTU

25. janvārī Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē (MLĶF) notika ikgadējais ķīmijas un dabaszinību skolotāju seminārs "Ķīmija kā prioritāte". Pasākuma laikā tika apsveikti Latvijas labākie ķīmijas skolotāji, kuru vidū ir arī divas Pierīgas skolotājas.

Zinātnieces Emīlijas Gudrinieces vārdbalvu, ko pasniedz Latvijas Zinātņu akadēmija, šogad ieguva Iecavas vidusskolas skolotājs Mihails Gorskis. Latvijas Organiskās sintēzes institūta apbalvojumu saņēma RTU IZV skolotāja L. Fjodorova un Ventspils 1. ģimnāzijas skolotāja Vita Bērzleja, informē RTU pārstāvji.


Apbalvojumu saņem Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžas skolotāja Anastasija Jēgermane.

Tradicionāli skolotājus sveica arī Latvijas uzņēmumi. SIA "Tenachem" apbalvojums tika pasniegts Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžas skolotājai Anastasijai Jēgermanei. SIA "Sakret" sveica Rīgas Valsts 2. ģimnāzijas skolotāju Oļģertu Gūtmani un Rīgas Centra humanitārās vidusskolas skolotāju Arinu Zubkovu. Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācijas apbalvojums tika pasniegts Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas skolotājai Agritai Veidei.

RTU MLĶF apbalvojums tika pasniegts Ķekavas vidusskolas skolotājai Evijai Dancei, Rīgas 72. vidusskolas skolotājam Pāvelam Pestovam, Rīgas 96. vidusskolas skolotājai Nataļjai Kirsanovai, Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas skolotājai Evi Kūriņai, Āgenskalna Valsts ģimnāzijas skolotājam Sandim Veldzem un Rīgas V. Ostvalda vidusskolas skolotājai Jeļenai Volkinšteinei, vēsta RTU pārstāvji.


Tiek sveikta Ķekavas vidusskolas skolotāja Evija Dance.

Semināru ķīmijas un dabaszinību skolotājiem RTU MLĶF rīko kopš 1999. gada, un tā mērķis ir izteikt pateicību skolotājiem par ieguldīto darbu vidusskolēnu sagatavošanā studijām, padziļināt skolotāju zināšanas, kā arī veicināt skolotāju un RTU mācībspēku dialogu par dažādām nozares aktualitātēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.