Menu
 

Babītē izveidota keramikas darbnīca dizaina priekšmetu radīšanai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Babītē izveidota keramikas darbnīca dizaina priekšmetu radīšanai Foto - publicitātes

21.februārī Babītē tiks atklāta keramikas darbnīca “Informal ceramics”, tās izveides mērķis ir radīt piemērotu darba vidi Pierīgā, lai pievērstos praktisku dizaina keramikas priekšmetu un mākslas objektu veidošanai.

Darbnīca ir aprīkota ar keramikas krāsni, virpu un plasta rullējamo galdu, kas iegādāti LEADER projekta “Keramikas darbnīcas aprīkojuma nodrošinājums” ietvaros.

“Lai pilnvērtīgi strādātu un spētu savas idejas pārvērst materialitātē, būtisks ir tehniskais nodrošinājums, kas dod atspēriena punktu,” izteikusies keramikas darbnīcas izveidotāja māksliniece Astra Šēnberga. “Zīmols “Informal ceramics” ir stāsts par izkāpšanu no lietišķuma un ierastības. Detaļas, krāsas un brīvdomības pieskāriens raksturo manu sajūtu izpausmi keramikā.”

Projekts guvis atbalstu vietējās rīcības grupas biedrības “Pierīgas partnerība” sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas 2015.-2020. gadam izsludinātajā projektu konkursā. Projekts īstenots Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākumā “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.