Menu
 

Daugmales pamatskola akreditēta līdz 2025. gadam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Ķekavas novada pašvaldība Foto: Ķekavas novada pašvaldība

Martā saņemts apstiprinājums, ka Daugmales pamatskola un tajā īstenotā pamatizglītības programma ir akreditēta uz kārtējo sešu gadu termiņu, t.i., līdz 2025. gada martam.

2019. gadā Daugmales pamatskolai bija pienācis kārtējās akreditācijas termiņš, tādēļ februāra otrajā pusē skolā viesojās akreditācijas ekspertu komisija. Eksperti jau iepriekš bija iepazinušies ar skolas pašvērtējumu, iekšējiem dokumentiem, publiskajā vidē un specifiskajās datubāzēs pieejamo informāciju, bija veikuši skolotāju, vecāku un skolēnu aptauju. Klātienes darba posmā komisijas uzmanība tika veltīta mācību stundu vērošanai, sarunām ar visu skolas dzīvē iesaistīto pušu pārstāvjiem, informē Daugmales pamatskolas direktors Andris Ceļmalnieks.

Viņš ir gandarīts, ka akreditācijas ekspertu komisija gan ieraudzīja un novērtēja skolas kolektīva ieguldīto darbu un sasniegumus, gan lietišķi un profesionāli norādīja uz procesiem, kas varētu būt citādi. Ekspertu komisijas ziņojumā minētās rekomendācijas tiks iekļautas skolas attīstības un kārtējos darba plānos. Ar pilnu ekspertu komisijas ziņojuma tekstu var iepazīties skolas mājaslapā www.daugmalespamatskola.lv.

Daugmales pamatskolā, kurā tiek īstenota pirmsskolas izglītības un pamatizglītības programma, ir pietiekams skolotāju skaits, turklāt skola papildus piedāvā arī daudzveidīgu interešu izglītības programmu un pagarināto dienas grupu līdz pat 19.00. Skolai ir ilggadēja un lietišķa sadarbība ar Latvijas Mazpulku organizāciju, Ķekavas novada Sporta skolu, kā arī citu novadu izglītības iestādēm. Skola aktīvi darbojas starptautiskajos projektos, Ekoskolu programmā un mērķtiecīgi gatavojas jaunā pamatizglītības standarta īstenošanai, stāsta A. Ceļmalnieks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.