Menu
 

Babītes vidusskola aicina darbā vairākus skolotājus

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Babītes vidusskola aicina darbā vairākus pedagogus, pedagoga palīgu, kā arī sociālo pedagogu, liecina Babītes novada domes publicētā informācija.

Amata konkurss izsludināts uz vakanto sākumskolas skolotāja, latviešu valodas un literatūras skolotāja, angļu valodas skolotāja, spāņu valodas skolotāja, franču valodas skolotāja, pedagoga palīga un sociālā pedagoga amatam. Kā norāda pašvaldība, vakances izsludinātas līdz ar skolas paplašināšanos.

Pretendenta darba pienākumi būs īstenot izglītības programmu atbilstoši Valsts izglītības standartam, klases audzināšana, kā arī atbalsta sniegšana izglītojamo dalībai olimpiādēs un projektos. Tāpat pedagogiem būs jāiesaistās un jāatbalsta izglītības iestādes īstenotie projekti un jāpiedāvā savas aktivitātes.

Kandidātiem jābūt normatīvajiem aktiem atbilstošai izglītībai, jāpiemīt mērķtiecībai, neatlaidībai darbā, prasmei plānot, organizēt savu darbu, kā arī teicamām saskarsmes un sadarbības spējām. Tāpat jāpiemīt atbildībai un ieinteresētībai kopējā iestādes darbā, kā arī jābūt prasmei izmantot informācijas un komunikācijas tehnoloģijas.

Atalgojums tiek solīts 835 eiro mēnesī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.