Menu
 

Krimuldas novadā deguši metāllūžņi, Stopiņu novadā – pirts Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks Pierīgas novados un Jūrmalā šonedēļ reģistrēts pirmdien pēcpusdienā Krimuldas novadā, kur 100 kvadrātmetru platībā dega metāllūžņi, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Savukārt vienīgais ugunsgrēks ēkās fiksēts trešdien pēcpusdienā Stopiņu novada Līčos, kur dega 40 m2 plaša pirts.

Vēl Lašu ielā Jūrmalā otrdien dedzis koks, Mārupē – atkritumi 20 m2 platībā, Dubultu prospektā Jūrmalā un Garkalnes novada Langstiņos – vieglās automašīnas, bet Ķekavas novada Daugmales pagastā – atkritumi un sausā zāle 30 m2 platībā.

Trešdien plkst. 15.41 VUGD saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur bērns bija iegājis pārāk tālu jūrā un tuvinieki satraucās, ka saviem spēkiem bērns netiks krastā. Notikuma vietā glābēji noskaidroja, ka bērns saviem spēkiem bija ticis krastā.

Trešdien Skolas ielā Siguldā VUGD darbinieki neitralizēja iršu pūzni pie ieejas bērnudārzā. Olaines novadā pēc ceļu satiksmes negadījuma glābēju palīdzība bija nepieciešamas uz brauktuves izlijušas eļļas savākšanā, automašīnu sadursmes sekas novērstas arī ceturtdienas rītā Stopiņu novada Rumbulā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.