Menu
 

Pierīgā izglābts bērns, nomaldījusies sieviete un kaķis; degusi garāža, kūpinātava un kombains Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šonedēļ Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Postoši ugunsgrēki nav reģistrēti, taču no ūdenstilpēm izcelti divi noslīkuši cilvēki Jūrmalā un Krimuldas novadā.

Pirmdien Baldones novadā glābēji izlīdzējuši kādai sievietei, kura bija nomaldījusies mežā – ar automašīnas skaņas signālu norādīja virzienu, kā izkļūt uz ceļa. Otrdien Stopiņu novada Dreiliņos VUGD darbinieki atvēra durvis vieglajai automašīnai, kurā viens pats bija ieslēdzies mazs bērns.

Ceturtdienas rītā glābēju palīdzība bija nepieciešama Babītes novadā, kur pēc triju automašīnu sadursmes no spēkrata tika atbrīvots viens cietušais. Dzirnavu ielā Jūrmalā nozāģēts aizlūzis koks, bet Stopiņu novada Rumbulā no koka nocelts kaķis.

Lielākais ugunsgrēks šonedēļ reģistrēts naktī uz piektdienu Stūres ielā Jūrmalā, kur 20 kvadrātmetru platībā ar atklātu liesmu dega garāža. Jūrmalā notikuši vēl divi nelieli ugunsgrēki – pirmdien uz Talsu šosejas dega meža zemsedze 2 m2 platībā, bet Drustu ielā – friteris.

Plieņciema ielā Mārupē pirmdien bija aizdegusies kūpinātava un sēta, Jelgavas ielā Olainē – bez uzraudzības atstāts ēdiens piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī, Radiostacijas ielās Ulbrokā – elektrolīnijas balsts, bet Ādažu novada Birzniekos – kombains.

Iepriekš:
Krimuldā un Jūrmalā atrasti divi noslīkušie

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.