Menu
 

Carnikavā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien plkst. 16.06 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Zvejnieku ielu Carnikavā, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg divstāvu rindu mājas viena sekcija 200 kvadrātmetru platībā.

No blakus sekcijas VUGD darbinieki evakuēja vienu cilvēku, un plkst. 18.44 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Trešdien neilgi pirms pusnakts ugunsdzēsēji steidza uz Sējas novada Pabažiem, kur 65 m2 platībā dega divstāvu pirts un malka. Ugunsgrēks tika likvidēts pēc divu stundu darba.

Vēl kopš pirmdienas Pierīgā degušas divas vieglās automašīnas Skolas ielā Jūrmalā, kā arī atkritumi Olaines novadā pie Jelgavas šosejas un Irbes ielā Salaspilī.

Pirmdien Garkalnes novada Skuķīšos mežā bija nomaldījušies divi sēņotāji. VUGD pārstāvji sazinājās ar viņiem, taču abi atrada ceļu no meža pašu spēkiem.

Trešdien Vaivarāju ielā Ķekavā glābēju palīdzība bija nepieciešama, lai atvērtu kāda dzīvokļa durvis saistībā ar aizdomām par iespējamu gāzes noplūdi. “Latvijas Gāzes” darbinieki noslēdza gāzes padevi. Savukārt Zemeņu ielā Jūrmalā VUGD pārstāvji nocēla kaķi no septiņus metrus augsta koka un nodeva to saimniecei.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.