Menu
 

Policijas uzietās narkotiku kravas vērtība varētu sasniegt piecus miljonus eiro

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Valsts policijas (VP) nesen uzietās narkotiku kravas vērtība varētu sasniegt piecus miljonus eiro, pastāstīja VP preses pārstāve Ilze Jurēvica.

VP aģentūru LETA informēja, ka 2.septembrī Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar citu ārvalstu tiesībsargājošām iestādēm un Muitas pārvaldi aizturēja organizētas noziedzīgas grupas sešus dalībniekus, kuri organizēja un veica liela daudzuma narkotisko vielu kontrabandu no Rietumeiropas valstīm uz Latviju.

Izmeklēšanā izņemti vairāk kā 300 kilogrami dažādu narkotisko vielu - aptuveni 230 kilogrami hašiša, aptuveni 100 kilogrami metamfetamīna un aptuveni 40 kilogrami MDMA jeb "ecstasy" tabletes. Precīzs narkotiku svars tiks noteikts ekspertīzēs. Narkotiku aptuvenā vērtība ir no diviem līdz pieciem miljoniem eiro, taču precīzāk to varēs pateikt pēc ekspertīzes.

Izmeklēšanas interesēs patlaban plašāka informācija netiek sniegta.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis šorīt LNT raidījumā "900 sekundes" pastāstīja, ka aizturētās personas ir Latvijas valstspiederīgie, kuri saistīti ar organizēto noziedzību. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.