Menu
 

Babītes novadā degusi saimniecības ēka un divas vieglās automašīnas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks fiksēts trešdien dienas vidū Babītes novadā, kur 200 kvadrātmetru platībā dega saimniecības ēka un divas vieglās automašīnas.

Ugunsgrēka likvidēšanai VUGD darbiniekiem bija nepieciešamas gandrīz četras stundas, portālu “Apriņķis.lv” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas priekšnieces pienākumu izpildītāja Inta Palkavniece.

Pirmdien Dienvidu ielā Salaspilī dega dārza māja un atkritumi 50 m2 platībā, Olaines novada Stūnīšos – koks, kurā bija iespēris zibens, bet Stopiņu novada Sauriešos – atkritumi.

Otrdien vienīgais izsaukums par ugunsgrēkiem saņemts no Skolas ielas Jūrmalā, kur piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī uz plīts bija piededzis ēdiens. Vēl viens izsaukums no Jūrmalas sekoja trešdienas rītā – kādā dzīvoklī Kalnciema ielā bija aizdedzies elektrības vads un dvielis, radot sadūmojumu telpās.

Trešdien vakarā Baltezerā ugunsdzēsēji apdzēsuši svilstošus atkritumus, bet naktī uz ceturtdien Garkalnes novada Langstiņos – degošu vieglo automašīnu.

VUGD darbinieki pēdējo dienu laikā Pierīgā novērsuši divu ceļu satiksmes negadījumu sekas – pirmdien uz Ainažu šosejas Carnikavas novadā sakārtoja ceļa braucamo daļu, bet otrdien Baltezerā pēc triju automašīnu sadursmes atbrīvoja no spēkrata vienu cietušo un nodeva viņu mediķu aprūpē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.