Menu
 

Murjāņos degusi kūts, Saulkrastu novadā – šķūnis un divas saimniecības ēkas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aizvadītās nedēļas nogalē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Jau ziņojām, ka piektdien pievakarē Saulkrastu novadā 42 kvadrātmetru platībā dega divas saimniecības ēkas pilnā platībā, tām blakus esošā šķūņa jumts un vēl netālu esošas saimniecības ēkas sienas daļa.

Šajā ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, informēja VUGD.

Plašs ugunsgrēks sestdien dienas vidū izcēlies Sējas novada Murjāņos, kur 200 m2 platībā dega divstāvu kūts. Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas divarpus stundas.

Inčukalna novadā piektdien vakarā dega vienstāva dzīvojamās mājas jumts un sadzīves mantas bēniņos, un VUGD darbiniekiem talkā devās vietējās brīvprātīgo ugunsdzēsēju brigādes pārstāvji.

Vēl Babītes novadā uguns bija pārņēmusi koka dobumu, Vēja ielā Ādažos deguši atkritumi 20 m2 platībā, Stopiņu novada Dreiliņos – meža zemsedze (3 m2), Ķekavas novada Baložos – plastmasas terase uz mājas jumta, bet Olaines novadā un Skolas ielā Jūrmalā – piededzis ēdiens daudzstāvu ēkas dzīvokļos.

Naktī uz sestdien Ādažu novadā glābēji ar absorbenta palīdzību savākuši no automašīnas izlijušu degvielu apmēram 30 m2 platībā. Trīs izsaukumi saņemti no Jūrmalas – Asaru ielā VUGD darbinieku palīdzība bija nepieciešama, lai sakārtotu ceļa braucamo daļu pēc satiksmes negadījuma, Slokas ielā izcelts pagraba šahtā iekritis kaķis, bet Tirgus ielā sazāģēts uz aizvākts ceļam pārkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.