Menu
 

Jūrmalā aizdegušās vairākas garāžas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pirmdien agri no rīta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Nometņu ielu Jūrmalā, kur 100 kvadrātmetru platībā dega vairākas garāžas. Triju stundu laikā ugunsgrēks tika lokalizēts un vēl pēc divām stundām likvidēts, informēja VUGD.

Kopumā aizvadītās nedēļas nogalē VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Ķekavas novadā piektdien degusi kravas automašīna un sestdien – vieglā automašīna, degošs transporta līdzeklis apdzēsts arī pirmdien no rīta Ādažu novadā uz Tallinas šosejas.

Vēl Krimuldas novadā deguši siena ruļļi (20 m2), Zeiferta ielā Olainē – meža zemsedze (25 m2), Ropažu novada Tumšupē – nojume mežā (5 m2), bet Ulbrokā – atkritumi neapsaimniekotā ēkā. Piektdien Dienvidu ielā Salaspilī VUGD darbinieki arī novērsuši gāzes noplūdi no automašīnas.

Pēdējo dienu laikā glābēji Pierīgā likvidējuši vairāku ceļu satiksmes negadījumu sekas. Svētdien pēcpusdienā Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā pēc divu vieglo automašīnu sadursmes tika atbrīvoti un mediķiem nodoti trīs cilvēki, naktī uz svētdienu Jūrmalā – viens cilvēks. Satiksmes negadījumu sekas novērstas arī Mālpils novadā, Meierovica ielā Jūrmalā, kā arī pie Varkaļu kanāla uz Ventspils šosejas, kur automašīna bija ietriekusies elektrības stabā un stabs bija pārkritis spēkratam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.