Menu
 

Olaines novada Stīpniekos likvidēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Gluži mierīgi aizvadītās nedēļas otrā puse Pierīgas novados un Jūrmalā pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem. Četru dienu laikā saņemti vien deviņi izsaukumi, turklāt teju puse bijusi no Olaines novada.

Sestdien plkst. 20.10. VUGD saņēma izsaukumu uz Olaines novada Stīpniekiem, kur dega divstāvu dzīvojamā māja un tai jau bija iebrucis jumts. Kopējā degšanas platība bija 120 kvadrātmetri, un šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 4.19 no rīta, informēja VUGD.

Ceturtdien dienas vidū Olaines novada Jāņupē nelielā platībā bija aizdedzies divstāvu dzīvojamās mājas starpstāvu pārsegums, bet pievakarē daudzstāvu mājas dzīvoklī Zemgales ielā Olainē dega uz plīts atstāts piededzis ēdiens.

Svētdien vakarā VUGD saņēma informāciju, ka sabiedriskajā ēkā Veselības ielā Olainē ir jūtama gāzes smaka. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka remontdarbu laikā ir notikusi gāzes noplūde. Tā tika likvidēta, un telpas izvēdinātas.

Lielākais ugunsgrēks citur Pierīgā fiksēts sestdien vakarā Inčukalna novadā, kur 20 m2 platībā dega pirts. Piektdien Ikšķiles novada Tīnūžos liesmas bija pārņēmušas vieglo automašīnu.

Novēršot ceļu satiksmes negadījumu sekas, VUGD darbinieki sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc triju automašīnu sadursmes piektdien uz Tallinas šosejas Carnikavas novadā, kā arī sestdien uz Vidzemes šosejas Garkalnes novadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.