Menu
 

Mārupē ēkas dūmvadā iesprūdis putns, Ādažos un Jūrmalā no koka nocelti kaķi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Vienu no mierīgākajām nedēļas nogalēm šogad Pierīgas novados un Jūrmalā aizvadījuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki – triju dienu laikā saņemti vien seši izsaukumi, tikai viens saistībā ar ugunsgrēku.

Piektdien dienas vidū tika ziņots, ka dzīvojamā mājā Skolas ielā Jūrmalā manāmi dūmi, turklāt bija nostrādājusi automātiskā ugunsaizsardzības sistēma. Ugunsdzēsēji notikuma vietā konstatēja, ka ēkā bija aizdegušies atkritumi, kurus paši iedzīvotāji vēl pirms VUGD darbinieku ierašanās bija apdzēsuši saviem spēkiem, informēja VUGD.

Jau ziņots par traģisko negadījumu svētdien uz Tallinas šosejas Ādažu novadā, kur bija notikusi automašīnu “Renault” un “Toyota” frontāla sadursme un gāja bojā divi cilvēki. Glābēji atbrīvoja automašīnā iespiestu cilvēku un nodeva cietušo mediķu aprūpē.

Sestdien no rīta ceļu satiksmes negadījums noticis Mellužu prospektā Jūrmalā, un glābēji ar absorbenta palīdzību savāca no spēkrata izlijušo degvielu.

Piektdien Mārupē divstāvu dzīvojamās ēkas dūmvadā bija iesprūdis putns. Taču mājas saimnieks iebilda pret mājas sienas laušanu, lai putnu izglābtu, un solījās tam palīdzēt saviem spēkiem. Vēl VUGD pārstāvji Ādažos un Jūrmalā nocēluši no koka kaķus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.