Menu
 

Uz plīts piedeguša ēdiena radītā sadūmojuma dēļ Jūrmalā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Tikai sešus izsaukumus no Pierīgas novadiem un Jūrmalas kopš nedēļas sākuma saņēmis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Pirmdien plkst. 17.22 VUGD saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur no daudzstāvu dzīvojamās mājas dzīvokļa nāca dūmi.

Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,1m2 platībā. Iekļūstot dzīvoklī caur logu, glābēji no sadūmotās telpas izglāba cilvēku, kurš bija cietis un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 18.08 darbi notikuma vietā tika pabeigti, informēja VUGD.

Kopš pirmdienas Pierīgā reģistrēti vēl divi nelieli ugunsgrēki – pirmdien Olaines novadā bija aizdegušās kravas automašīnas bremzes, bet Ūbeļu ielā Ādažos dedzis koks.

Veikti arī trīs glābšanas darbi. Pirmdien uz Rīgas apvedceļa, pie pagrieziena uz Plakanciemu Ķekavas novada teritorijā bija pārkritis koks, ko VUGD darbinieki sazāģēja un aizvāca. Naktī uz otrdienu Remberģu ielā Ādažos no koka nocelts kaķis. Bet trešdien Skolas ielā Jūrmalā no koka noņemts tajā iekritis ruberoīda gabals, kas draudēja uzkrist gājējiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.