Menu
 

Kauguros sieviete aizturēta par nāvējošu miesas bojājumu nodarīšanu dzīvesbiedram

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

19.oktobra rītā Valsts policija saņēma zvanu no kādas iedzīvotājas par to, ka Jūrmalā, Kauguros, pie kādas privātmājas ieraudzījusi mirušu vīrieti ar acīmredzamiem miesas bojājumiem. Iedzīvotājas sniegtā informācija apstiprinājās – notikuma vietā atradās 47 gadus veca vīrieša līķis ar durti grieztu brūci kaklā.

Valsts policija uzsāka skaidrot notikušā apstākļus un aizdomās par nozieguma izdarīšanu tajā pašā dienā aizturēja vīrieša 40 gadu veco dzīvesbiedri. Noskaidrots, ka iepriekšējās dienas vakarā bojāgājušais ar saviem paziņām un dzīvesbiedri kādā namā Kauguros bija lietojis alkoholu, informēja Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pašreizējā izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka iedzeršanas laikā starp vīrieti un viņa partneri sadzīvisku iemeslu dēļ iesācies strīds, kura laikā sieviete viņu sadūrusi. Savainotais vīrietis izkļuvis no mājas, lai, iespējams, dotos meklēt palīdzību, taču uz ielas nomiris.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta trešās daļas – par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Pirmdien tiesa aizdomās turētajai sievietei piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.