Menu
 

Pirmdien avārijās Latvijā gājis bojā viens un cietuši 17 cilvēki

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

21. oktobrī Latvijā reģistrēti 142 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Pirmdien ap plkst. 14.30 Rēzeknes novada Feimaņu pagastā, uz Rēzeknes–Daugavpils šosejas, frontāli sadūrās automašīna "Audi" ar kravas automašīnu. Negadījumā viens cilvēks gāja bojā, bet vēl viens tika nogādāts slimnīcā.

Vēl 21. oktobrī desmit cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri – Zemgalē, divi – Kurzemē, bet viens – Latgalē. Trīs no cietušajiem bija gājēji, bet viens – velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 15 autovadītājus: piecus – Rīgā un tās apkārtnē, četrus – Zemgalē, trīs – Vidzemē, divus – Kurzemē, bet vienu – Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 167 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīts 41 autovadītājs, Vidzemē – 54, Zemgalē – 42, Latgalē – 19, bet Kurzemē – 11 autovadītāji. Rīgā trīs autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija pirmdien noformējusi 468 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.