Menu
 

Ugunsgrēkā Jūrmalā deviņi cilvēki evakuēti, trīs cietuši

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusduci izsaukumu. Naktī uz trešdienu ugunsdzēsēji steidzās uz Jūrmalu, kur kādā ēkā bija aizdedzies matracis, bet ēkā esošie ugunsgrēku bija likvidējuši saviem spēkiem, izmantojot ugunsdzēsības aparātu.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas tika evakuēti deviņi cilvēki, no kuriem trīs bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsdzēsēji izvēdināja sadūmotās telpas un jau pēc nepilnas pusstundas darbus notikuma vietā pabeidza, vēsta VUGD.

Divus izsaukumus triju dienu laikā VUGD saņēmis no Ķekavas novada Jaunsila, kur pirmdien 30 m2 platībā, bet trešdien 15 m2 platībā deguši zari. Naktī uz ceturtdienu vasarnīcu ciemā Saulainā ieleja Saulkrastu novadā bija aizdegušies augstsprieguma elektrolīnijas vadi, bet Olaines novadā otrdien un trešdien bija nepieciešams apdzēst svilstošus atkritumus.

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki Ikšķilē nodzēsa dzīvojamās ēkas dūmvadā degušus sodrējus, kā arī Vasarnīcu ielā Jūrmalā atbrīvojuši suni, kuram ap kaklu bija aptinusies ķēde.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.