Menu
 

Ādažos degusi kafejnīca, Olainē – pirts, Ķekavā – dārza māja

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aizvadītās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Novērsti arī vairāki ugunsgrēki ēkās.

Lielākais ugunsgrēks izcēlies ceturtdien pirms pusnakts Rīgas gatvē Ādažos, kur 75 kvadrātmetru platībā dega vienstāva kafejnīca un piebūve. Kā informēja VUGD, ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā.

Piektdien Ķekavas novada Bērzumniekos degusi vienstāva māja 45 m2 platībā, un šī ugunsgrēka novēršanai bija nepieciešamas trīs stundas. Sestdien vakarā Olaines novada Grēnēs uguns bija pārņēmusi 50 m2 plašu pirti, bet svētdien vakarā Zīlēnu ielā Ķekavā degusi divstāvu dārza māja un pirts 31 m2 platībā.

Vēl Kļavu ielā Jūrmalā un Celtnieku ielā Salaspilī degušas vieglās automašīnas, Skolas ielā Piņķos – lapu kaudze, Bet Allažos un divās vietās Jūrmalā – atkritumi konteinerā.

Sestdien Siguldā VUGD darbinieki izglābuši un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem nodevuši grāvī iekritušu cilvēku. Ceturtdien uz Rīgas apvedceļa Garkalnes novadā novērstas divu autoavāriju radītās sekas, ceļa braucamā daļa sakārtota arī pēc ceļu satiksmes negadījuma Olaines novada Jāņupē. Savukārt Ropažu novadā uz autoceļa Ropaži – Sidgunda aizvākts ceļa braucamajai daļai pārkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.