Menu
 

Pateicoties vērīgam aculieciniekam, policisti Jūrmalā aizturējuši telefona zagli

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Otrdien ap plkst. 17.00, pateicoties vērīgam aculieciniekam, Valsts policijas patruļpolicisti Jūrmalā aizturēja vīrieti, kurš elektropreču veikalā no stenda nozaga mobilo telefonu. Aizturētais vīrietis iegājis kādā elektropreču veikalā un pētījis tur esošās preces. Pēkšņi vīrietis no stenda norāvis mobilo telefonu un meties bēgt prom no veikala.

Kā vēsta Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa, notikušo redzēja kāds aculiecinieks, kurš nekavējoties par noziegumu ziņoja Valsts policijai. Likumsargi, vadoties pēc aculiecinieka sniegtajām norādēm par aizdomās turētā iespējamo atrašanās vietu, vīrieti aizturēja netālu no lombarda.

Aizdomās turētais vīrietis ir dzimis 1988. gadā un iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažādiem administratīvajiem pārkāpumiem. Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.