Menu
 

Automašīnu sadursmēs Ropažu un Stopiņu novados divi bojāgājušie

  • Autors:  Apriņķis.lv/LETA
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Vieglās automašīnas un baļķvedēja sadursmē Ropažu novadā gājis bojā cilvēks, bet vēl viens cietis, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska. Avārija neilgi pēc plkst.15 notikusi Rīgas apvedceļa (Salaspils - Babīte) krustojumā ar autoceļu Rīga - Ērgļi.

Tajā sadūrusies vieglā automašīna "Ford" un kravas automašīna - balķvedējs "Volvo". Traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējis vieglās automašīnas vadītājs, bet kravas auto šoferis cietis.

Kā novēroja aģentūra LETA, pamatīgi sadauzīta vieglā automašīna un arī smagais transportlīdzeklis negadījuma rezultātā atrodas grāvī. Nolauzts tuvumā esošais luksofors, kā arī bojāts nožogojums. Uz vietas strādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Gžibovska pastāstīja, ka svētdien pēcpusdienā virzienā no Salaspils uz Baltezeru satiksme ir bloķēta. Likumsargi iesaka izvēlēties citus braukšanas maršrutus.

Sestdien vakarā uz Rīgas apvedceļa Stopiņu novadā, pagriezienā uz Upeslejām, notika kravas automašīnas “Scania” un automašīnas “Volvo” sadursme. Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām gāja bojā “Volvo” vadītājs, bet “Scania” vadītājam notikuma vietā sniegta medicīniskā palīdzība, informēja Valsts policijā.

Šis ir jau trešais traģiskais negadījums Pierīgā triju dienu laikā. Jau ziņots, ka piektdien no rīta Siguldā, Turaidas ielā, automašīna "Opel" iebrauca grāvī. Negadījumā cieta vīrietis, kurš transportēšanas laikā uz slimnīcu nomira.

Kopumā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros divi cilvēki gājuši bojā un seši guvuši traumas. Cietušo skaitā ir trīs gājēji.

Ceļu policija aizturējusi 12 autovadītājus alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā, liecina Valsts policijas informācija. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 242 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – astoņi protokoli.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.