Menu
 

Ceturto reizi divu mēnešu laikā Nometņu ielā Jūrmalā degušas garāžas (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Naktī uz ceturtdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Nometņu ielu Jūrmalā, kur 70 kvadrātmetru platībā dega četras garāžas. Lai likvidētu ugunsgrēku, VUGD darbiniekiem bija nepieciešamas trīsarpus stundas, informēja VUGD.

Portāla “Apriņķis.lv” informācija liecina, ka kopš septembra beigām šis ir jau ceturtais līdzīgais ugunsgrēks Jūrmalā. Naktī uz 30.septembri Nometņu ielā garāžas dega 100 m2 platībā, naktī uz 27.oktobri – divas garāžas un piebūve 30 m2 platībā, bet naktī uz 14.novembri – piecas garāžas 200 m2 platībā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī par garāžu dedzināšanas gadījumiem garāžu kooperatīvā Jūrmalā ir uzsākti četri kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu.

Šobrīd notiek intensīvs darbs, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, kā arī Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa amatpersonas pievērš pastiprinātu uzmanību notikušajam. Tāpat šobrīd policijai nav informācijas, ka minētie gadījumi savā starpā ir saistīti.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir izmeklēšanai noderīga informācija, zvanot pa tālruņa numuru 67075111 vai 110  vai vēršoties Valsts policijas Jūrmalas iecirknī.

Divās pēcsvētku dienās Pierīgā reģistrēti vēl četri ugunsgrēki. Otrdien dienas vidū Ķekavas novada Plakanciemā divstāvu dzīvojamā mājā dega elektrotehnika un mēbeles divu kvadrātmetru platībā, pēcpusdienā Jaunmārupē pie Bērziema ūdenskrātuves – vieglā automašīna, bet vakarā Upes ielā Saulkrastu novada Zvejniekciemā – elektrības kabeļi transformatora ēkā. Vēl viens izsaukums saņemts ceturtdien agri no rīta – Skolas ielā Jūrmalā bija aizdegusies laterna pie sabiedriskā transporta pieturas.

Ceturtdien pēc plkst. 10.00 VUGD darbinieki devušies uz Ādažu novada Kadagu, kur viņu palīdzība nepieciešama kaķa nocelšanai no koka.

(papildināta ar Valsts policijas informāciju)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.