Menu
 

Ugunsgrēkā Baldonē izglābts viens, evakuēti trīs cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš piektdienas no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus.

Sestdien pirms plkst.7 no rīta VUGD saņēma izsaukumu uz Baldoni, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ēkai dega starpstāvu pārsegums 50 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji no sadūmotas ēkas izglāba vienu cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. No degošās ēkas tika evakuēti vēl trīs cilvēki. Četru stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts, liecina VUGD informācija.

Piektdien Turaidas ielā Jūrmalā dedzis šķūnis 15 m2 platībā, bet svētdien Salaspilī – vienstāva pirts jumts 10 m2 platībā. Vēl sestdien Ķekavas novada Mellupos divstāu dzīvojamā mājā degušas sadzīves mantas, bet piektdien Enerģētiķu ielā Salaspilī – atkritumi.

Svētdien Ķekavas novadā notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme, pēc kuras no spēkrata izlijis ievērojams daudzums degvielas. VUGD darbinieki ar absorbenta palīdzību to savākuši.

Sestdien uz Rīgas apvedceļa Babītes novadā glābēji aizvākuši pie fotoradara novietotu riepu un papīrus, kas vedina domāt par dedzināšanās mēģinājumu. Inčukalna novadā sazāģēts Valmieras šosejai pārkritis koks, bet Salaspils novadā sakārtots ceļš pēc divu automašīnu sadursmes.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.