Menu
 

Ugunsgrēkā Salaspilī cietuši divi cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 52 izsaukumus, tostarp uz Salaspili, kur ugunsgrēks izcēlies dzīvojamajā mājā.

Kā informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece, otrdien plkst. 5.05 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Salaspili, kur no kādas dzīvojamās mājas skursteņa bija redzami dūmi un liesmas. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamās mājas jumts un starpstāvu pārsegums. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās divi cilvēki, kuri bija cietuši un tika nodoti NMPD mediķiem. Plkst. 6.22 ugunsgrēks tika lokalizēts, un tā kopējā degšanas platība ir 60 m2. Ugunsgrēka dzēšanas darbi turpinās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, elektrības vadi, televizors, sadzīves mantas, trīs gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, elektrības stabs, vieglā automašīna, ēkas koka konstrukcijas, divas dzīvojamās mājas, vēsta I. Palkavniece.

Laika posmā no šī gada 2. decembra plkst. 6.30 līdz 3. decembra plkst. 6.30 VUGD kopumā saņēma 52 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem un 13 izsaukumi bija maldinājumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.