Menu
 

Babītes novadā likvidēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pirmdien plkst. 4.23 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Babītes novada Salas pagastu, kur, kā liecināja sākotnējā informācija, dega šķūnis. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg saimniecības ēka 200 kvadrātmetru platībā un tai iebrucis jumts.

Plkst. 5.39 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts, bet plkst. 8.05 likvidēts, informēja VUGD.

Aizvadītās nedēļas otrajā pusē Pierīgas novados un Jūrmalā novērsti vēl vairāki ugunsgrēki. Ceturtdien pēcpusdienā Carnikavas novadā, pie autoceļa Lilaste–Gauja dega baļķi un celmi 7 m2 platībā, bet vakarā Salaspilī – vieglā automašīna, garāžas vārti un sadzīves mantas garāžā. Sestdien Krimuldas novada “Gaiķos” uguns bija pārņēmusi dārza māju 20 m2 platībā.

Divi izsaukumi saņemti no Jūrmalas. Piektdien Valtera prospektā deguši atkritumi konteinerā, bet naktī uz pirmdienu vienstāva neapsaimniekotā ēkā – atkritumi un siena 5m2 platībā.

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki piektdien Salaspilī savākuši no termometra izlijušu dzīvsudrabu, svētdien Mālpils novada Upmalās atbrīvojuši un mediķiem nodevuši avarējušā automašīnā iesprostotu cilvēku, Mārupes novadā sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc satiksmes negadījuma, bet Krimuldas ielā un Stacijas ielā Siguldā aizvākuši ceļa braucamajai daļai pārkritušus kokus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.