Menu
 

Nometņu ielā Jūrmalā turpina degt garāžas (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) naktī uz trešdienu saņēmis kārtējo izsaukumu uz Nometņu ielu Jūrmalā, kur 60 kvadrātmetru platībā dega trīs garāžas. Ugunsgrēks tika likvidēts trīsarpus stundu laikā, informēja VUGD.

Pēc “Apriņķis.lv” aplēsēm, kopš septembra beigām šis ir jau sestais gadījums, kad garāžu kooperatīvā izcēlies ugunsgrēks. Pēdējo reizi tas tika fiksēts naktī uz 5.decembrī.

Šobrīd Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī ir uzsākti seši kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu. Joprojām turpinās izmeklēšana, tiek skaidroti notikušā apstākļi un to iemesli.

Tāpat Valsts policija aicinām atsaukties notikušā aculieciniekus, kuru rīcībā ir izmeklēšanai noderīga informācija, zvanot pa tālruņa numuru 67075111 vai 110  vai vēršoties Valsts policijas Jūrmalas iecirknī.

Kopumā šī nedēļa VUGD darbiniekiem Pierīgā pagājusi mierīgi. Saņemti vēl tikai trīs izsaukumi.

Pirmdien Puškina ielā Jūrmalā un otrdien Ropažu novada Silakrogā nelielā apjomā deguši atkritumi, bet trešdien uz Rīgas-Ventspils šosejas glābējiem nācies aizvākt atlūzušu un ceļa braucamajai daļai pārkritušu konstrukciju, kas pusstundas laikā ari ticis izdarīts.

(papildināta ar 3.-4.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.