Menu
 

Tīrainē degusi dārza māja, Sužos izglābts dubļos iestidzis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš pagājušās ceturtdienas no Pierīgas novadiem saņēmis desmit izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks fiksēts piektdien Mārupes novada Tīrainē, kur degusi 10 kvadrātmetru plaša dārza māja.

Ceturtdien Lauku ielā Siguldā un sestdien Līvzemes ielā Salaspilī deguši atkritumi, bet svētdien vakarā Ķekavas novada Dzērumos – žogs 1m2 platībā, informēja VUGD.

Ceturtdien vakarā Garkalnes novada Sužos VUGD darbinieki izlīdzējuši kādam dubļos iestigušam cilvēkam. Piektdien Carnikavas novada Kalngalē glābēji savākuši no saplīsuša termometra izlijušu dzīvsudrabu, sestdien Garciemā ar absorbenta palīdzību savākuši no automašīnas izlijušu degvielu, bet Siguldas novada Mores pagastā aizvākuši ceļa braucamajai daļai pārkritušu koku.

Divos gadījumos novērstas ceļu satiksmes negadījumu sekas. Naktī uz piektdienu uz autoceļa Rīga – Jūrmala Babītes novadā glābēji sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc tam, kad vieglā automašīna bija ietriekusies kokā. Savukārt svētdien vakarā Olaines novadā pēc triju vieglo automašīnu sadursmes VUGD darbinieki atbrīvojuši no spēkrata vienu cietušo.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.