Menu
 

Tīnūžu pagastā izglābts šaurā grāvī iestrēdzis zirgs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Svētdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Ogres daļas darbinieki Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā izglābuši zirgu, kurš bija iestrēdzis šaurā grāvī. Glābēji atbrīvoja zirga kājas, un dzīvnieks izkļuva no grāvja, informēja dienestā.

Veicot glābšanas darbus, piektdien uz Vidzemes šosejas Garkalnes novada Langstiņos glābēji no avarējušas automašīnas atbrīvojuši divus cietušos un nodevuši viņus Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieku aprūpē. Svētdien Jūrmalā, Pērkona un Dārzkopības ielu krustojumā, notika triju vieglo automašīnu sadursme, pēc kuras bija nepieciešama VUGD darbinieku palīdzība ceļa braucamās daļas sakārtošanā.

Piektdien VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupes novadu, kur mežā bija nomaldījies cilvēks, taču vēlāk bez glābēju palīdzības viņš pats bija atradis ceļu mājup.

Kopš pagājušās piektdienas VUGD saņēmis sešus izsaukumus par ugunsgrēkiem Pierīgā, turklāt visus – sestdien. Lielākais no tiem bijis pēcpusdienā Salaspils novada Saulkalnē, kur 60 kvadrātmetru platībā dega divstāvu dzīvojamās mājas jumts. Ugunsgrēks tika likvidēts divarpus stundu laikā.

Vēl Cēlāju ielā Carnikavā un Meža ielā Jaunolainē bija aizdegušās vieglās automašīnas, Dienvidu ielā Salaspilī uz daudzstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva lodžijas deguši atkritumi, Ķekavas novada Odukalnā dzīvojamās mājas dūmvadā sviluši sodrēji, bet Mālpils novada Smiltniekos – atkritumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.