Menu
 

Pierīgā degusi garāža un vieglās automašīnas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts ceturtdien vakarā Salaspils novada Cekulē, kur 15 kvadrātmetru platībā dega garāža.

Sestdien Krimuldas novada Raganā un naktī uz pirmdienu Tirgus ielā Jūrmalā uguns bija apņēmusi vieglās automašīnas, bet piektdien dzīvojamā mājā Olaines novadā bija bija aizdegušies elektrības vadi, informēja VUGD.

Ceturtdien pēcpusdienā pēc divu vieglo automašīnu sadursmes uz Bauskas šosejas Ķekavā glābēji atbrīvojuši vienu cietušu personu un sakārtojuši ceļa braucamo daļu. Satiksmes negadījuma sekas novērstas arī svētdien vakarā Baltezerā, kur bija sadūrušās vieglā un kravas automašīna.

Piektdien Jaunmārupē VUGD darbinieki novērsuši sodrēju degšanu dzīvojamās mājas dūmvadā, sestdien Mārupes novada Skultē nocēluši kaķi no piecstāvu mājas jumta, naktī uz svētdienu Ādažos palīdzējuši atdzesēt nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas rezultātā pārkarsušu katlu, bet Jūrmalā aizvākuši ceļa braucamajai daļai pārkritušu koku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.