Menu
 

Ādažos mirusi gājēja, kurai pārbraukušas divas automašīnas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien plkst. 18.14 uz Tallinas šosejas Ādažos automašīnas “Volkswagen” vadītāja uzbrauca kādai gājējai, kurai pēc tam vēl uzbrauca pagaidām nenoskaidrota automašīna. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gājēja no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Šis ir otrais traģiskais satiksmes negadījums Pierīgā triju dienu laikā. Jau ziņots, ka pirmdien Mārupes novadā, uz Rīgas apvadeceļa notika automašīnu “Toyota”, “Volkswagen” un “Mercedes” sadursme. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā automašīnas “Toyota” vadītāja no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā, kā arī cieta automašīnas “Volkswagen” vadītājs, kurš tika nodots mediķu aprūpē.

Trešdien pievakarē ceļu satiksmes negadījuma dēļ uz Tallinas šosejas pie Baltezera bija izveidojies liels satiksmes sastrēgums. Satiksmes negadījums noticis starp Baltezeru un Ādažiem, kur bija sadūrusies vieglā un kravas automašīna. Negadījumā iesaistītajai kravas automašīnai pārplīsusi riepa un tā apstājusies, bloķējot pusotru braukšanas joslu.

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 134 ceļu satiksmes negadījumus. Bojā gājuši divi un cietuši 20 cilvēki, viņu vidū deviņi gājēji, liecina Valsts policijas informācija.

Policija kopš pirmdienas aizturējusi piecus autovadītājus alkohola reibumā un trīs narkotisko vielu iespaidā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 174 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – divi protokoli.

Rīgā un Pierīgā arī fiksētas astoņas automašīnu zādzības, pastrādātas arī desmit zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.